Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 21 January 2014

Hampir 6K untuk 20 Januari 2014 !


Assalamualaikum w.b.t.. Entri ringkas je ni sebab baru habis meeting.. Ternampak sesuatu yang menarik untuk dikongsikan.. Alhamdulillah.. Pageview semalam hampir mencecah 6K.. Kalau macam ni tiap-tiap hari, best juga.. Tapi masih tak dapat nak lawan blogger-blogger retis atau blogger-blogger SEO yang lain la.. But, Alhamdulillah..

28 comments:

  1. syukur.. menjadi dah blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  2. tahniah eraz!!! keep up the good work... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  3. tahniah bro.........u deserve it

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  6. assalamualaikum eraz....tahniah2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  10. sally paling banyak pun 600...mana ada 6,000...hahaha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Insyaallah, suatu hari nanti, sure boleh sampai juga..

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  12. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih semua atas support..

      Delete
  13. wow..tinggi tu abg eraz..teringat time saya buat fan blog dulu. view mmg 6k sehari

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.