Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 15 January 2014

Lunch dengan benda ni je ?


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah makanan untuk lunch hari ni.. Cukup ke? Tapi harganya lebih kurang sebungkus nasi ni.. Haha.. Orang belanja sebenarnya.. Pagi tadi breakfast lambat.. Pukul 11 lebih dah kot.. Sebab tu la masih rasa kenyang.. Tapi tak mustahil pukul 4 lepas ni lapar balik..

Motifnya, memang sepanjang bulan Januari 2014 ni, bulan yang sangat sangat sangat busy di pejabat dan kena keluar pejabat.. Lagi-lagi nak buka branch baru di Kuala Krai next week.. Diaorang ni dah beli belum karpet.. Errmmmmm...

22 comments:

  1. Ice cream Magnum pun jadi ler buat alas perut.....

    ReplyDelete
  2. dahlah magnum pas tu choc brownie pulak tu, adoiii memang mengiurkan...cam terasa nak pergi beli jer ni...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak tu masih dalam pantang kan.. Hehe..

      Delete
  3. Ice cream ni tak tau bila la kalau nak beli sendiri...

    ReplyDelete
  4. wah kenyang ker eraz makan nie ja ka berdiet nie hehehe
    http://www.kucinghitam.net/2014/01/oh-tidak-tipah-tertipu-lagi.html

    ReplyDelete
  5. sedapnya lunch makan aiskerim..suka suka

    ReplyDelete
  6. Kenyang juga tpi kjap aje.. Hehe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Best.. Kalau dapat free, lagi best.. Haha..

      Delete
  8. hehehe..sedap nyer...tapi akak habis makan ais mesti rasa haus..hehe

    ReplyDelete
  9. amboi dia punya lunch! tak nak kalah ! :P

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.