Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 8 January 2014

On Off | Candy Crash


Assalamualaikum w.b.t.. Suatu ketika, memang suka main game Candy Crash ni.. Tapi ada satu ketika buka dekat Tab pun malas.. Tambah-tambah masa banyak benda kena buat la.. Apa-apa pun, syukur lah sebab bukan dalam kategori ketagih nak main kan.. Level pun tak sampai 100 lagi.. Buat malu kat budak-budak je.. Ada yang dah masuk level 200 la, 300 la.. Mantap sungguh.. Korang macamana?

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

  1. saya dh berentidh.. sampai stage 100 lebih dah tak leh buat.. tinggal terus.. Kalau tak.. Sikit2 candy.. Sikit2 crush.. Hihihi...

    ReplyDelete
  2. Lamalah juga tak main game ni. 100 pun tak sampai lagi. haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe, usaha tangga kejayaan.. :)

      Delete
  3. yaya tak suka la main candy ni...cepat bosan..mybe yayani memang jenis tak suka sangat nak bermain, mybe lebih suka membaca dan menaip..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. membaca dan menaip.. Itu bagus.. :)

      Delete
  4. mula2 xminat kwn2 asyik mintak nyawa ajer....lama2 terjebak gak...skg level 70 tu pon jarang2 layan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz tak pernah minta nyawa ni.. Hehe..

      Delete
  5. akak tak main sebab tak pandai..

    ReplyDelete
  6. sally main bila penat...tapi kadang tu makin stress lagi ada laaa...hahaha

    ReplyDelete
  7. dila duk level 88 gitu la... last2 bersara.. haha..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.