Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 27 January 2014

Salah siapa?


Assalamualaikum w.b.t.. Lagi pasal LY dan Baiduri ke? Tapi Hafiz pun diheret? Bukan apa, maybe ada yang dah tahu, mungkin ada yang tak tahu.. Semasa pengumuman pemenang tempat pertama AJL 28 semalam, hanya Hafiz yang memberi ucapan.. Then dalam ucapan tu, tak de sebab nama penulis lagu dan lirik.. Mereka juga tidak memberi sebarang ucapan.. Seolah-olah mereka tidak menyumbangkan apa-apa untuk lagu tu..

Ramai yang bercakap pasal ni d Twitter.. Salah siapa agaknya? Penerbit? Pengacara? Penyanyi? Atau siapa? Mungkin ada yang terlepas pandang tentang hal ni.. So bila sekali dah jadi, lain kali, kena la berhati-hati.. Kesian la jugak pada LY dan Baiduri kan..

#Fikir sejenak..

30 comments:

  1. tersilap, tak sengaja rasanya tu...
    pepepun tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  2. Ini betul. Mak IM pun macam pelik bila orang yang buat lagu tak dapat beri ucapan apa-apa.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ermmmmm, ermmmmm dan ermmmmm jugak..

      Delete
  4. ni mesti dah kes excited sangat dah ni...

    ReplyDelete
  5. Tak tgk masa penyampaian hadiah tu... tp x patut kalau hafiz x say thanks kat komposer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin ada silap di bahagian lain..

      Delete
  6. pengacar a1st time..hafiz mgkn teruja..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Kalut, mungkin sebab nak kejar masa..

      Delete
  8. perasan gak.. tunggu jugak kut nak dengar ada sebut nama LY n Baiduri... Maybe excited sgt la kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin ada silap di bahagian2 tertentu..

      Delete
  9. tak perasan rasanya...kesian jugak...titik peluh org lain...yg disanjung sorang je...

    ReplyDelete
  10. saya tak tengok pun ajl..so tak tahu cite pun

    ReplyDelete
  11. mm... mgkin dah say thanks kot d blakang tabir.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu semestinya.. Tapi orang ramai mungkin tak tahu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.