Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 22 January 2014

Alhamdulillah.. Tak risau lagi di jalan raya.. (Dah macam iklan)

Assalamualaikum w.b.t.. Bukan main panjang lagi tajuk entri pagi ni.. Haha.. Bukan apa, kalau tak tambah ayat '(Dah macam iklan)' tu, nanti orang kata, ERAZ FADLI ni skema giler! Haha.. Semuanya tentang roadtax.. Alhamdulilllah.. Hari ni dah mulakan dengan roadtax baru lepas ketidaksedaran kematian itu roadtax.. (Ade berbelik tak ayat? Haha)..

14 comments:

  1. adakalanya ketidaksedaran itu memang berlaku... Farah punya nak dekat2 raya pula tu nak kena renew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Last year pun Eraz tak sedar.. Hehe...

      Delete
  2. saya terlupa renew lesen aritu.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang kita mudah lupa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-kadang kita memang terlupa..

      Delete
  4. nasib baik kesedaran kematian itu roadtax, duit tengah ada..kalau tak ada, bertambahlah risau di jalanan :)

    ReplyDelete
  5. nasib ketidak sedaran itu berlaku sekejap saja..hehehehe..

    ReplyDelete
  6. Haa. Setahun lagi. Boleh travel dengan senang hati.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.