Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 17 January 2014

Cuti Thaipusam rupanya..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni rupanya Hari Thaipusam.. Patut la ada yang cuti.. Disebabkan Kelantan tak cuti, so tak alert sangat la dengan tarikhnya.. Susah la nak berurusan dengan pihak HQ sebab hari ni diaorg cut.. Esok lusa cuti hujung minggu pulak kan.. Kalau ingat, dah settle kan semua semalam..

#Dengarnya Kedah dah umum Cuti Umum untuk Thaipusam.. Kan?

16 comments:

  1. xberapa suka sebab kalau kt penang sure jem jalan

    ReplyDelete
  2. banyak negeri tak amik cuti nie...melaka tak amik ....tapi tadi call putrajaya nobody pick up call...dorang cuti jugak ke? susah ler pulak.....

    ReplyDelete
  3. Baru perasan hari ni cuti rupanya..haha

    ReplyDelete
  4. KL dgn Selangor mmg cuti je..huhu :P

    ReplyDelete
  5. johor cuti...takut dgn aktiviti sempena thaipusam..ngeri..

    ReplyDelete
  6. blogwalking disini...selamt bercuti bro

    ReplyDelete
  7. saya jauhi KL kalau cuti thaipusam

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.