Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 17 January 2014

Baby Food Blender dah sampai !


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, Baby Food Blender yang Eraz order hari Ahad lepas dah selamat sampai semalam.. Eraz order melalui online dengan Groupon Malaysia.. Kebetulan kawan se office Eraz pun beli yang sama.. Sebelum beli, memang bincang dengan Mama Zara.. Dia pun setuju, so beli je la.. Khas buat Zara Faleesya.. So! Lepas ni senang nak sediakan makanan Zara.. Siap bagi buku resipi lagi..

24 comments:

  1. Wahh, menarik ni. Nak beli juga laa.

    ReplyDelete
  2. Wahh.. keja pon jadik senang daa.. ^^

    ReplyDelete
  3. perghhh..baby pun ada blender sndiri....kalau guna blender biasa blh tak buat baby food ni???huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh, tapi risau bercampur dengan perisa bawang atau lada.. Hehe..

      Delete
  4. waaaa...tp syira belum ade baby hikhikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni sure akan ada punye kan.. :)

      Delete
  5. nak duit tambahan senang je .. meh klik link nie .. semoge brjaye :) http://bit.ly/1emwSIF

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan komen..

      Delete
  6. menarik ni..mesti senang nak buat keje lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Senang la sikit sebab tak campur kan..

      Delete
  7. Zaman anak akak dulu takder pun blender begini.....zaman dah maju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Zaman canggih ni kak.. Hehe..

      Delete
  8. masa akak dulu benda ni belum ada...mungkin ada tp tak tahu mana nak cari...hihihih guna penapis aje bila nak bagi bubur pada anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Mungkin belum di kenali ramai.. ;)

      Delete
  9. untung beli dgn groupon kan..ada less

    ReplyDelete
  10. dulu akak tapis dan lenyek jer,tapi sekarang dah ada alat baru,lagi mudah kerja..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.