Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 17 January 2014

Pun terjebak !!


Assalamualaikum w.b.t.. Kangkung kangkung kangkung.. Belum habis lagi kan pasal kangkung.. Macam-macam benda dah keluar tentang kangkung ni.. Hehe.. Dalam pada Eraz duk baca-baca email tadi, terjumpa satu email dari Zalora yang guna tajuk :

18% OFF! Kangkung price is down, let us give you more discounts!

Aduh! Zalora pun dah terkena virus kangkung.. Apa-apa pun, memang tak boleh nak nafikan, kangkung memang popular sekarang.. Hehe.. Adios Amigos.. 

#Tarikan tajuk!

21 comments:

  1. Hahahhaha...pun boleh..Zalora kena dgn kangkung dahhh..:D

    ReplyDelete
  2. sama la jugak abg eraz,tadi check email ada kangkung. haha kadang2 rasa melampau jugak lawak kangkung ni,kadang2 rasa lawak pulak :D

    ReplyDelete
  3. pangkah zalora menyusahkan hidup

    ReplyDelete
  4. ramai dah terjebak dgn zalora ni :D

    ReplyDelete
  5. hai kangkung kangkung..sekelip mate jadi public figure haha

    ReplyDelete
  6. hahaha..naik jemu dengar kangkung sebab tak minat kangkung

    ReplyDelete
  7. Oh no.....all it's kangkung....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.