Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 4 January 2014

Cerekarama Sekali Sayang TV3 - Larat tak layan?

Cerekarama Sekali Sayang TV3 | Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya macam nak layan drama cerekarama Sekali Sayang di TV3 malam ni.. Tapi bila lepas solat Maghrib tadi, kepala ni macam berat je, rasa macam nak bertukar fikiran nak tidur awal.. Terus pergi mandi sebab nak kasi kepala tak sakit.. But now, tak tahu nak kata.. Hehe.. Semalam ada tengok promo drama Sekali Sayang ni kat TV3..

Cerekarama Sekali Sayang TV3


Drama cerekarama Sekali Sayang ni macam kisah seorang bapa membesarkan anak je.. Itu yang Eraz fikir masa tengok promo.. Sekali memang betul.. Jika mengikut sinopsis yang Eraz dapat daripada entri Invisible Note, drama cerekarama nimengisahkan tentang Gamal membesarkan dua anaknya selepas isterinya meninggal semasa melahirkan anak kedua.. Memang suka benar tengok drama memaparkan kisah ayah ni..

#Try untuk luang masa layan drama Cerekarama Sekali Sayang TV3 ni..

13 comments:

  1. kena bawa berehat eraz..reaht sambil nonton cereka rama..akak nak layan scream tv9 ni..

    ReplyDelete
  2. Cerita family memang best... Tapi saya takleh tengok... Nanges....

    ReplyDelete
  3. selamat berehat di malam minggu :)

    ReplyDelete
  4. selamat berhujung minggu...dah lama tak tengok cerekarama.....

    ReplyDelete
  5. Drama ni best..kisah simple dam tak terlalu berat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drama yang sesuai untuk di layan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.