Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 10 December 2013

Terkini | Nur Zara Faleesya

Assalamualaikum w.b.t..  Inilah gambar yang menghiasi wallpaper desktop Eraz kat office sekarang.. Time stress-stress, bila minimize semua yang diguna, muncullah gambar budak manis ni.. Sejuk sikit.. Alhamdulillah, kalau ditengokkan dari gambar ni, nampak Zara membesar dengan baiknya sampai chubby dah pipi.. Lesung pipit tu, ambil yang papanya sikit.. Hehe.. 


#Bila petang-petang sebelum balik kerja tu, bila tengok je gambar ni, terus tak sabar nak balik rumah..

24 comments:

  1. Comelnya baby ni :D teringin pulak saya nak ada anak sendiri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah suatu hari nanti.. Akan sampai tu..

      Delete
  2. patut la org ckp ank ni pengikat hbungan suami istri..hehe..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih Cik Nor..

      Delete
  4. HaHAha...
    Gambar ibunya mane???Err...
    BamBam.....cukup sgala2nya.....btl x??heheh

    ReplyDelete
  5. eraz ni ayah yg penyayang..alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Semua ayah macamtu kot Kak.. :)

      Delete
  6. err.. bro.. bleh ejas kasi aku jaga shari? hehehe...

    ni kalo mok kawe bulih pege, meme keno gomo sekak2 nok laaa... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mano buleh boh.. Kawe lagu mano? Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.