Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 20 December 2013

Bakpo la tulisan jadi tok comey ..


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, semalam dah habis peperiksaan akhir untuk semester pertama Eraz sebagai seorang pelajar MBA ni.. Cuma apa yang Eraz sedar, tulisan Eraz di kertas jawapan memang semacam la.. Rasanya masa buat degree dulu, macam ok je.. Ataupun masa menulis biasa-biasa sekarang ni.. Tapi kalau tengok 3 paper exam sebelum ni, mula-mula tu ok, lepas tu memang nampak kacau sikit.. Tak konsisten.. Mungkin dah lama tak menulis kot dengan serius kot.. 

Bila tengok balik skrip jawapan peperiksaan tu, memang macam tak percaya la.. Untuk last paper semalam, memang cuba yang terbaik kasi tulisan tu maintain cantik.. Tapi dah masuk sejam, balik kepada macam sebelum-sebelum ni.. Mungkin sebab dalam mood exam kot, nak cepat menulis.. Risau idea hilang.. Hehe..

#Teringat masa sekolah-sekolah dulu pernah dapat Top 3 untuk tulisan cantik

12 comments:

  1. huhu..
    salu laki mmg yg ada cantik tu cantik betul
    and ckgu MG expert bca prngai org dr tulisan tgn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan.. Memang ada orang boleh baca personaliti orang berdasarkan tulisan..

      Delete
  2. biasalah .. lepas lama menghilang ber-praktikal , masuk kuliah tulisan tiba-tiba berubah .. hohoho.. ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas habis belajar dulu, selalu taip guna keyboard je..

      Delete
  3. akak kalau tulis kat white board dorang cakap macam cikgu, tapi kalau tulis kat kertas confirm semua tak faham...macam doktor....hihi...kalau nak cepat memang macam tu ler....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kak.. tp skang ni, masa jawab soalan exam, lain pulak jd nye..

      Delete
  4. hehehhe same la, masa jawab exam dulu macam-macam tulisan ada, tegak senget ntah ape-ape la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab nak cepat kot.. Lagi satu risau hilang idea.. :)

      Delete
  5. hehehehehe..zaman sekolah memang zaman nak challenge tulisan tercantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbeza kan zaman-zaman sekolah.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.