Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 9 December 2013

Parah sampai macam ni sekali..


Assalamualaikum w.b.t.. Tengok dua kad ATM Eraz tu.. Memang sangat parah kan.. Haha.. Sampai ke hari ni, belum sempat pergi tukar pun lagi.. Tapi yang magik nya, masih boleh digunakan.. Tapi tak semua ATM di terima la.. Haha.. Kad Popular tu sebagai cover je.. 

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. Sb lelaki letak dompet kt blkg sluar n selalu henyak dompet ms duduk.. so mgkn kad2 dlm tu mudah rosak.. cer tanya perempuan.. kad diorg rosak camni x.. hehe

    ReplyDelete
  2. haha..btul zam..kad kami xrosak mcm tu skali...:)

    ReplyDelete
  3. mcm mna boleh separah tu ? hahah ganas betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Sampai macam tu sekali kan.. Macam kena gigit..

      Delete
  4. kalau lelaki memang begini apa-apa kad letak kat poket sure rosak punya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tak de tempat lain nak letak.. Hehe..

      Delete
  5. saya dah tukar dah kad maybank sbb payah sangat dah nak kuar duit

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.