Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 20 December 2013

Cara nak dapatkan Galaxy Tab dan Voucher RM 50 !

Assalamualaikum w.b.t.. Inilah kebiasaan yang terjadi pada hujung tahun.. SALE SALE SALE.. PROMOTION PROMOTION PROMOTION.. Tapi kadang-kadang tu kalau benda yang diaorang nak bagi tu boleh didapatkan secara percuma, tak salah kot mencuba.. Pasti ramai yang menawarkan untuk dapatkan voucher free kan untuk shopping hujung.. Tambah-tambah sekolah pun nak buka dah ni.. Ini ada tiga info yang Eraz nak kongsikan.. Semuanya terlibat dengan promosi hujung tahun ni..



  1. DiGi nak bagi Samsung Galaxy Tab 10.1 kepada 10 orang yang bertuah.. Alahai.. Tak pernah-pernah lagi dapat hadiah macam ni.. Info selanjutnya >> SINI 
  2. Senheng.. Siapa tak kenal Senheng kan.. Sah-sah la bukan orang kan.. Senheng baru sahaja lancarkan new online store dan siapa yang register, akan dapat RM50 cash voucher.. Info selanjutnya >> SINI 
  3. Ini pula dari Tune Talk.. Mereka menawarkan free data, free calls, free messages dan free merchandise.. Info selanjutnya >> SINI

16 comments:

  1. Siapa yang berminat dengan gajet sesuai sangat ni..

    ReplyDelete
  2. Hi! 안녕하세요~~! We are Twinscraftlife! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    phone cover, pencil case, and more cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.