Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 23 December 2013

Zara pun tunggu pukul 12 ke?


Assalamualaikum w.b.t.. Lagi kisah di hari jadi.. Mungkin yang last kot.. Pada malam 21 Disember 2013 lepas, Eraz dan isteri pelik kenapa la Zara ni tak tidur-tidur lagi.. Pukul 11.00 masih duk main-main.. Pukul 11.45, masih tak tidur lagi.. Tup-tup pukul 12 pun tak tidur lagi.. Tapi tiba-tiba isteri dan Zara keluar wish birthday bersama dua hadiah.. Satu dari Mama, satu dari Zara.. Hohoho.. Eraz duk siapkan case study masa tu..

Rupa-rupanya Zara pun seolah-olah menunggu pukul 12 nak wish birthday kat papa ya.. Hehe.. Kebetulan.. Selalu kalau pukul 12 tu, dah lena tidur.. Malam tu je tiba-tiba dia tak lena-lena, siap duk main-main lagi.. Hehe..

16 comments:

  1. Ala. comey. baby pon celebrate birthday papanye ea. hehe.

    p/s : kalau nak cuba bisnes double stemcell, boleh contact sy ea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Kebetulan malam tu Zara tidur lewat.. :)

      Delete
  2. alolo..gebunya Zara. dia tahu tu birthday papa dia. bagus dak ni

    ReplyDelete
  3. tengok gambar dak tembam ni, buat uncle makin sayang je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle tak datang melawat pun.. Hehe..

      Delete
    2. Hehe.. Tanye dia duk sibuk gapo..

      Delete
  4. pandai baby Zara budget time tak tidur....hehe....

    ReplyDelete
  5. zara pon nak buat suprise kat papa..sangat2 memahami..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Orang kelantan kate, jangok.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.