Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 December 2013

Berjaya di Sempurna kan !

Assalamualaikum w.b.t.. Lepas service kereta kesayangan, turn tukar dua tayar depan.. Tayar belakang pulak tampal dulu.. Next baru tukar.. Settle! Rambut sendiri.. Berkurun dah kot tak potong.. Kasi nampak lebih muda sikit.. Kebetulan nak beli barang rumah, barang dapur dan pampers my baby Zara Faleesya.. Salon tu dekat dengan tempat beli barang tu..

Petua nak cepat, as usual sebelum keluar rumah, list kan semua barang yang nak dibeli tu.. Tak de la kat sana baru nak fikir kan.. Sah-sah punya tak ingat.. Isteri dan Zara tak boleh ikut sebab dua-dua tak sihat.. Sebab tu tersasar keluar awal pagi tadi.. Monitor Zara dulu..

Semalam masa pukul 4 pagi, suhu badan Zara naik mendadak.. Cepat kami lapkan badan Zara dan bagi ubat yang dah standby awal-awal.. Sebab tu juga la wife Eraz terpaksa ambil EL hari ni.. EL sebab dia sendiri demam dan Zara tiba-tiba suhu badan naik semalam..

#Harapnya suhu badan Zara tak naik macam semalam.. Risau betul..


10 comments:

  1. moga zara n wife eraz cepat sembuh..aamiin

    ReplyDelete
  2. moga famili eraz di lindungi sentiasa..

    ReplyDelete
  3. semoga semua urusan dipermudahkan dan wife & baby zara cepat sembuh ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Amin.. Terima kasih Anim..

      Delete
  4. hope segera sembuh wife Eraz dan baby Zara....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana mendoakan Zara Faleesya..

      Delete
  5. moga segalanya dipermudahkan ye abg eraz :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.