Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 December 2013

Misi buat bekalan AIR !!


Assalamualaikum w.b.t.. Dalam sehari dua ni, kami suami isteri dengan bantuan idea dari family sedang mencari jalan penyelesaian masalah air di sini.. Seharian baru ni memang menyeksakan bila air terputus dan air dalam simpanan juga hampir habis.. Bagi Eraz, lebih baik takde elektrik daripada takde air.. Setuju tak? Tengahari tadi keluar sekejap pergi kedai hardware bersama isteri dan alhamdullillah semua dah di beli.. Tinggal mungkin bahan-bahan sampingan la kot.. Walaupun berhabis sikit sebab beli dengan enjin air sekali, takpe la.. Demi anak isteri dan masa depan.. Wassalam..

13 comments:

  1. err... kat umah kawe pun kadang2 takde gak skrg nii... ade jap, takde plak, hoho.. dan bagi aku lak, takde air lg baek drpd takde letrik, heeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawe prefer jauh tak dok api dari tak dok air.. Serius.. Hehe..

      Delete
  2. betul..susah kalau tak ada air..

    ReplyDelete
  3. gua setuju sgt bro..gua dah merasa masa banjir tempoh hari...seksa oi..nasib dekat rumah gua berpindah tu ada telaga

    ReplyDelete
  4. setuju! lebih baik xda elektrik drpd xda air. terseksa. kg sy mmg slalu xda air. so, kna prepare la isi penuh tangki

    ReplyDelete
  5. memang letih dibuatnya kalau takder air.......

    ReplyDelete
  6. aiyoo..kalau takde air mmg takleh hidup. kalu takde letrik boleh juga guna generator nak generate eletkrik

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.