Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 December 2013

Rezeki dia masih murah ..


Assalamualaikum w.b.t.. Nampaknya rezeki Zara masih murah lagi sebab dalam minggu ni, masih ada lagi hadiah yang dia dapat.. Salah satunya ialah benda yang memang kami plan nak beli untuk dia.. Tup tup dah dapat kan.. Ya la, bila dah 4 bulan lebih ni, tak lama lagi, dah mula boleh bagi Zara makan kan.. Selalu nya lepas berumur 6 bulan kan.. Benda tu dalam salah satu hamper yang besar.. Alhamdulillah..

Kalau sekarang susu je, lagi sebulan lebih lagi, tambah la makanan bayi pulak.. Yang dah tembam sekarang, makin la tembam nampaknya.. Hehe.. But syukur.. Janji sihat walafiat.. Pampers pun dah tukar saiz sekarang.. Dari New Born ke S.. Sekarang dah M.. 

#Harapnya Zara membesar dengan sihat walafiat

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.