Wednesday, 11 December 2013

Ranking Alexa.com Blog ERAZ FADLI #16

Assalamualaikum w.b.t.. Rasa dah lama tak update tentang kedudukan blog ERAZFADLI.COM utuk kedudukan Alexa.com.. Last update 13 November 2013 yang lepas.. Kedudukan masa tu boleh disemak melalui entri INI.. Sepanjang dari masa tu sehingga hari ni, kedudukan Global Rank alhamdulillah meningkat dari hari ke hari.. Tetapi untuk Rank in Malaysia, ada turun dan naiknya macam bursa saham..

Sehingga hari ni, Global Rank telah meningkat ke 66,952 dan untuk Rank in Malaysia ialah 419.. Jadi mana-mana blogger yang ingin membuat semakan, boleh semak di SINI.. Alhamdulillah juga, sehingga kini, blog ERAZFADLI.COM masih tersenarai dalam golongan Ranking Bawah 500 Sites terbaik di Malaysia..

#Harapnya juga Eraz akan cuba untuk kekalkan prestasi blog ni.. 

18 comments:

  1. Assalammualaikum...eraz,

    alhamdulilah ok lah.. terbaik. Moga eraz sukses selalu dalam dunia blog nie yer..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Alhamdulillah.. Insyaallah..

      Delete
  2. tahniah yea Eraz....akak punya masih jauh lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Sukma.. Akak punyer masih boleh naik lagi tu..

      Delete
  3. tahniahh... amal jauh beza dgn bro eraz :D
    jemput singgah dan komen :

    http://cikamal.com/contest-seo-eridy-5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Satu hari nanti, mesti lebih kurang sama dan tak mustahil lebih baik.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih Kak Kathy, biasa biasa je kot..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.