Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 December 2013

Cerekarama Dendam Rindu terhadap Zara Faleesya..

Cerekarama Dendam Rindu terhadap Zara Faleesya | Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni ada slot drama cerekarama Dendam Rindu di TV3.. Tapi Eraz tak tengok la sebab malam ni sebelum sambung buat case study kedua, nak melepaskan rindu main dengan Zara Faleesya dulu.. Bukan apa.. Sejak nak exam aritu, nak siapkan case study dan assignment, masa main dengan Zara macam kurang je.. Sebenarnya Zara depan mata je pun.. Tapi tetap rasa macam tu.. Feeling seorang bapak kot.. Haha.. Nak mengada-ngada dengan Zara.. 


17 comments:

  1. Bukan 10 minit jer, pastu tengok Che Ta kahwin dkt Ria...Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz tak tengok langsung.. Main dengan Zara dengan layan Masterchef sekejap..

      Delete
  2. Assalammualaikum...eraz,

    wahh.. manja dengan anak.. anak tetap dihati..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eraz...sweet jer anak n papanya ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Mama.. Terima kasih..

      Delete
  4. jalan jalan malam di sini.hehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syira sebab singgah sini..

      Delete
  5. masa kecik ler dapat bermanja dgn anak .....

    ReplyDelete
  6. untung zara..papa sayangkan dia..

    ReplyDelete
  7. Itu mmg naluri seorang papa la abg eraz..heehe..luangkn msa ngn ank..hilangkn stress jap..bru sng nk wt esaimen nnt..hee

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.