Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 4 December 2013

Wordless Wednesday #35 : Kisah Syiling 5 Sen


Wordless Wednesday #35
PENUH MAKNA | Erma Fatima Bayar Rabecca RM11,200 Dengan Syiling 5 Sen
Artikel Penuh : Kisah Emas Putih

19 comments:

  1. Replies
    1. Lebih kurang sama kes dengan Apple dan Samsung..

      Delete
  2. ermmm ada unsur penyindiran ke ni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kan.. Niat asal kita tak tahu.. Mesti ade sesuatu..

      Delete
  4. adalah tu yang kita tak tahu kan..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ..

    yang pasal gmbar utk share tuu tak perlu letak kredit .
    just ambil jee takpe .

    jangan letak kredit yeww . :)

    terima kasihh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Mana boleh Cik Mun.. Eraz jumpa gambar kat sana.. Kena la bagi kredit.. Kita kan berbudi bahasa.. :)

      Delete
    2. Hehe , tahuu :)

      Tapi takpe .
      Sebarkan ilmu .

      Kredit tak perluuu .
      Sama sama share ilmu .

      P/s:jangan letak kredit yew . Hehe

      Semoga Eraz juga dpat mnfaat drpd perkongsian ilmu :)

      Delete
  6. ada story di sebaliknya nie.....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hantar ke bank je senang.. diaorang urus kan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.