Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 December 2013

Pesta Sungai Nibong | Kanak-kanak koma terjatuh dari roda berpusing

Pesta Sungai Nibong | Kanak-kanak koma terjatuh dari roda berpusing - Assalamualaikum w.b.t.. Dalam pada merayau-rayau di Facebook tadi, terbaca satu berita tentang seorang kanak-kanak telah koma akibat terjatuh dari kerusi roda berpusing di Pesta Sungai Nibong.. 

Sebenarnya perkara macam ni dah lama Eraz fikir.. Daripada baca berita ni, tak tahu la macamana sebenarnya keadaan di tempat kejadian.. Harapnya kanak-kanak berkenaan akan cepat sembuh.. Berita di Utusan Malaysia melaporkan kanak-kanak berkenaan dipercayai mengalami kecederaan dalaman dan sedang menerima rawatan di Hospital Pulau Pinang..

Eraz memang pernah pergi ke Pesta Sungai Nibong di Penang tu.. Sepanjang tempoh 3 tahun belajar di USM, memang mustahil la kalau tak jenguk sekali kan..Tapi memang tak naik semua mainan pasang siap kat situ.. 

Sember Berita : Utusan Malaysia

Pesta Sungai Nibong | Kanak-kanak koma terjatuh dari roda berpusing

Pesta Sungai Nibong | Kanak-kanak koma terjatuh dari roda berpusing

22 comments:

  1. Replies
    1. Harap-harap kanak-kanak tu selamat..

      Delete
  2. Seram la..saya pernah naik mainan2 tu semua sebab Pesta Penang memang best.Tapi dulu je la..Sekarang dah tak pegi dah..

    ReplyDelete
  3. alahai..siannyer..harap2 segera sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Harap2nya kanak-kanak tu cepat sembuh..

      Delete
  4. kesiannya....malang tak berbau. Moga budak tu kembali sedar daripada koma.

    ReplyDelete
  5. berita ni memang mengejutkan semua orang..doakan kanak2 tu sedar dan sembuh..

    ReplyDelete
  6. baru dengar dari MHI pagi tadi....bahaya nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Agak-agak ada lagi tak yang nak naik..

      Delete
  7. berkongsi entry yang sma..
    salah siapa sebenarnyer.

    ReplyDelete
  8. silap sapa ayah ka peniaga hmmm xreti jaga anak or xjg keselamatan
    salam dr www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dahulukan peniaga yang tak buat semakan dengan teliti..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.