Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 19 December 2013

Ingatkan boleh rehat tapi .. (Sila tengok gambar di bawah)


Assalamualaikum w.b.t.. 'Mencabarnya rasa nak siapkan dua case study ni sambil masa mengejar.. Dateline dah dekat!!'.. Itu salah satu yang Eraz sebab tweet kan.. Lepas lama tak cuti, ingat kan dapat la rehat bila ambil cuti ganti hari ni.. Tapi malangnya case study tak siap-siap lagi.. So memang mengadap laptop dan bahan-bahan la atas meja ni.. Tapi Zara Faleesya tetap jenguk.. Sempat tertidur tepi Zara sebab tak cukup dari hari tu..

#Malam ni tak tidur lagi la jawabnya..

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. ingatkn nk share gmbr dak tembam tu td

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Memang stress.. Tapi tetap kena hadapi..

      Delete
  3. Tension la macam ni :)

    ReplyDelete
  4. jangan lupa rehat eraz..jangan stress badan tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya ini akan berlarutan sehingga Sabtu je... Ahad nak rest dah.. Tak nak pk..

      Delete
  5. meh sini share keje dgn farisha...tgh xde keje ni..lalala~

    ReplyDelete
  6. semoga dapat lakukan yg terbaik..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.