Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 30 December 2013

Pukul 3.00 Pagi ke Unit Kecemasan HUSM


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam pukul 3.00 pagi, Eraz dan isteri, dua-dua bergegas bersiap bawa Zara ke Unit Kecemasan di HUSM sebab suhu badan Zara meningkat mendadak sehingga 38.7.. Melebihi suhu normal.. Bila sampai di HUSM, terus pengawai perubatan semak semula suhu badan dan terus masukkan ubat melalui punggung untuk mengelakkan suhu meningkat dengan lebih tinggi lagi..

Harapnya suhu badan Zara akan turun dan turun hari ni.. Eraz terpaksa datang kerja hari ni.. Wife Eraz je la jaga Zara di rumah.. Dia pun belum sihat sepenuhnya lagi tu.. Tengahari waktu lunch break ni, nak balik tengok mereka..

#Tengah menunggu pukul 1.00 PM

24 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  2. ooohh alahai kesiannya... auntie doakan cepat2 sembuh dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  5. assalamualaikum eraz...semoga cepat sembuh yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  6. cepat2 la sembuh hehe eh silap semoga cpt sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  7. hope segera sembuh...anak-anak kalau demam, kita sebagai parent sure kalut dan risau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  9. semoga zara cepat sembuh..rajin2 tuam badan dia ye dgn air paip

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan Zara..

      Delete
  11. Replies
    1. Eraz yang menjaganya tengok memang sedih..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.