Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 19 December 2013

34 Online pada pukul 1.30 Pagi ?


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam masa Eraz siapkan case study, tergerak hati nak tengok berapa orang sedang online di blog ERAZFADLI.COM.. Masa tu dah pukul 1.30 pagi.. Selalunya ramai orang tak tidur masa tu.. Tapi tiba-tiba tengok 34 orang serentak online.. Terkejut juga.. Dalam pada terkejut, happy la kan.. Alhamdulillah, semakin hari, semakin meningkat dari segi PV dan UV.. Alhamdulillah..

#Good Luck pada semua calon PMR 2013.. Dapat result hari ni kan..

14 comments:

  1. terbaiklah eraz.... nim esti kes puting beliung kat jb semalam kan..

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..eraz,

    moga eraz bakal jadi blogger femes suatu hari nanti ...k

    mselim3

    pls: biasalah blogger handsome dan ramah mesti ramai orang suka...hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Amin.. Doa doa kan.. :)

      Delete
  3. akak pula time jam 3 pagi dalam 115 orang view...tapi macam pelik jer....betul ke tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 115 dalam masa yang sama? Waaaa. Power tu kak..

      Delete
  4. bosan2 la pepagi tak tido lg singgah sni bebace ap patot :)
    result pmr cek on9 tu .ntah ap ntah yg klua nye ..
    nk tau result pmr tp yg ad ujian la , mid term la ..bebukan je ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksudnya entri tak sama dengan tajuk ke?

      Delete
  5. ramainyer jadi burung hantu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun jadi 'burung hantu' sampai la hujung minggu ni..

      Delete
  6. Replies
    1. Mungkin tengah duduk selongkar selongkar entri kat sini..

      Delete
  7. hehehe..untung la,ramai pembaca..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.