Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 7 December 2013

SEGMEN : Bloglist Disember 2013


Assalamualaikum w.b.t.. Kali ni Eraz nak ajak korang join satu segmen dari Saudara Ubai Ismail.. Segmen yang sangat ringkas cuma kena follow dan like apa yang diminta.. Selain dari berpeluang duduk dalam bloglist, boleh la guna list peserta untuk blogwalking nanti.. So, siapa yang berminat, boleh klik banner di atas.. Wassalam..

28 comments:

  1. salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-kataubaid-dis-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ayu sebab sudi singgah sini.. Nanti Eraz terjah sana semula..

      Delete
  2. nak join jugak la. hehe. morning..

    ReplyDelete
  3. good luck je, moga berjaya kak eradz

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen dan menambah rakan baru..:)

    ReplyDelete
  5. SALAM BLOGGER SINGGAH http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-kataubaid-dis-2013.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum :)

    terima kasih sbb sudi join..maaf sbb lambat BW.. huhu

    jom tgk nama peserta segmen..* tlong komen anda number berapa eh..

    pemenang akan diumukan kemudian..:)

    http://kataubaid.blogspot.com/2013/12/senarai-peserta-bloglist-kataubaid-dis.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.