Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 2 December 2013

Al-Fatihah untuk Fatin Afifah

Fatin Afifah

Fatin Afifah | Assalamualaikum w.b.t.. Tadi secara tak sengaja masuk twitter sebab nak tengok retweet dari kawan-kawan.. Tapi secara tak sengaja juga tertengok apa yang trending sekarang.. Tiba-tiba terpandang senarai ke-5 tu, kiranya Top 5 la.. #FatinAfifah.. Siapa gerangan Fatin Afifah ni? Gatal tangan untuk google.. Dan juga google image..

Fatin Afifah.. Ikutkan google, Fatin Afifah pelakon kanak-kanak dulu.. Filem Tentang Bulan.. Tapi itu hanyalah hasil google.. Bukan yang sebenar.. Tapi sebenarnya Fatin Afifah ni ialah seorang hamba Allah yang telah kembali ke rahmatullah akibat sakit usus..

Sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah dan salam takziah ditujukan kepada keluarga beliau.. Di twitter masih lagi trending nampaknya..

UPDATED - ADA BEBERAPA KOMEN YANG ERAZ TERPAKSA DELETE UNTUK SESUAIKAN DENGAN ENTRI YANG TELAH DIKEMASKINI INI. MAAF YA..
Published with Blogger-droid v2.0.10

40 comments:

  1. Replies
    1. Seorang remaja wanita yang telah meninggal dunia..

      Delete
  2. Replies
    1. Fatin Afifah pelajar spm yang meninggal sebab ada masalah usus..

      Delete
  3. fatin afifah bukan yang pelakon tu abg eraz . dia budak spm yang meninggal sebab ada masalah usus .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk info ni.. Kebetulan nama dia macam pelakon kan..

      Delete
  4. ermm klu ikut google pelakon tu ekk..tah la xknl plak siapa geranganya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikutkan google , mmg lah kate plakon tu sbb dh name pon artis, memang lah glamour kan.. dia ni bkn sapa2 cuma insan biasa ..

      Delete
    2. haah tapi tak salahkan orang yang google sebab Eraz pun jumpa hasil tu..

      Delete
  5. bukan pelakon..budak manjung ,tgk tweet kakak die Hafizatul Akmal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Kebetulan nama dia sama dengan pelakon tu..

      Delete
  6. Replies
    1. Sama sama kita sedekahkan Al Fatihah..

      Delete
  7. Replies
    1. Sama sama kita sedekahkan Al Fatihah..

      Delete
  8. Selepas kematian Fatin Afifah, ibu saudaranya turut meninggal. Doakan agar sepupunya kembali stabil ya :') Dengar cerita sepupu arwah 50 50 je skrg. Org kg penuh dekat hospital menziarahi mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah.. Ya ke.. Semua dapat penyakit yang sama ke?

      Delete
    2. Tidak. Ibu saudara arwah dan sepupunya kemalangan. Teruk jugak. Sepupu arwah dalam wad ICU sekarang. Ibu saudara arwah seorang ustazah di salah sebuah sekolah rendah agama di Sitiawan ni.

      Delete
    3. Kemalangan selepas melawat arwah Fatin Afifah. Enjin depan kereta hancur teruk. Tadi ade someone postkan gambar kereta tu dalam facebook.

      Delete
    4. Ya Allah.. Ya ke.. Harapnya sepupunya akan sembuh dan kembali sihat sedia kala..

      Delete
    5. Iye. Wajah sepupu arwah mirip wajahnya :')
      Amin Ya Rabbal'alamin.

      Delete
    6. Sepupu arwah pula menyusuli. Allahu akbar. Tak sangka kerana mereka semua adalah saudara terdekat saya :')

      Delete
    7. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. Fatin Afifah adalah pelajar di sekolah SMK Seri Manjung, Perak dan dia juga pelajar SPM 2013. Beliau telah pergi pukul 9pagi tadi dan kebumi di Pasir Panjang, Perak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk info ni.. Semua dah jelas akan pemergian Fatin Afifah.. Sama-sama kita sedekahkan Al Fatihah kepada beliau..

      Delete
    2. Fatin dikebumikan di Pasir Panjang? Ya Allah, kenapa tak tahu ni? Kalau tak ,dah pergi tadi. :'(

      Delete
    3. Tak pe.. Boleh sedekahkan Al-Fatihah untuk bekalan beliau..

      Delete
  10. al-fatihah..teringat arwah adik dulu meninggal sebab sakit tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama kita sedekahkan Al Fatihah..

      Delete
  11. Thank you for the information.. Sy sangka fatin afifah dalam image tuh.. Hehehe alfatihah utk Fatin Afifah😊..

    ReplyDelete
  12. owh..
    shark tersilap rupanya..
    takziah buat kelurga beliau.

    ReplyDelete
  13. al-fatihah dan tkziah buat kluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah..

      Delete
  14. yg budak yg meninggal masa ambik exam SPM tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah..

      Delete
  15. al fatihah untuk arwah adik fatin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.