Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 8 December 2013

Big Bad Wolf Books di MIECC @ The Mines

Big Bad Wolf Books di MIECC @ The Mines | Assalamualaikum w.b.t.. Kalau orang KL, pasti akan tahu dengan Big Bad Wolf Books ni kan.. Bagi Eraz yang duduk di Kelantan ni, kurang la infonya.. Nak join pun susahkan.. Big Bad Wolf Books akan mula berlangsung pada 06 Disember 2013 Jam 7.00 Pagi hingga 15 Disember 2013 Jam 9.00 Malam.. Kiranya 230 Hours Non-Stop Shopping.. Semua ni berlangsung di MIECC @ THE MINES..

Big Bad Wolf Books di MIECC @ The Mines

#Kalau dekat-dekat sini, pasti akan join sama..

12 comments:

  1. dah 3 kali pergi sepanjang benda ni ada kt malaysia..
    kali ni its a big no sebab buku dah penuh rak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriusnya baru tahu ni.. Maklum la bukan orang KL..

      Delete
  2. Owh bestnya.. dah la sy giler buku... entah sempat ke tidak nak gi ke sana... the whole week bz...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Mesti jammed giler kat sana.. Itu ikut kawan kata la..

      Delete
  4. kalau dekat dah lama pergi nie....

    ReplyDelete
  5. Saya plan nak gi esok lepas balik keje dengan cik kembar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi tak pergi? Ainim ada kembar ke?

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.