Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 13 December 2013

Macam tak percaya pun ada..



Assalamualaikum w.b.t.. Macam tak percaya pulak esok dah start exam.. Esok 1st paper.. Dah la paper dalam susah antara 3 subjek tu.. Managerial Economics.. Malam ni last sekali buka buku.. Sedia maklum ini semester pertama Eraz sambung belajar.. Jadi memang Eraz perlukan masa untuk sesuaikan diri.. Belajar sambil bekerja ni memang memerlukan pembahagian masa yang betul.. Bekerja tu satu.. Berkeluarga pun satu lagi.. Anak lak baru lahir.. Tapi tak pe, usaha tangga kejayaan.. Harapnya Semester 1 ni ok.. Fuh!

#Sambung study

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.