Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 23 December 2013

Tarikh Tutup SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM Dilanjutkan ..

Tarikh Tutup SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM Dilanjutkan ..

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz ada anjurkan satu SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM.. Hari ni masuk kerja dengan task yang sangat banyak untuk diselesaikan.. Sesi pagi sampai tengahari, ada meeting pulak.. Juga ada yang maklumkan pada Eraz, hari Ahad, diaorang tak online sangat macam hari kerja biasa.. Jadi, Eraz nak lanjutkan tarikh tutup SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM ini kepada hari ini, 23 Disember 2013 sehingga pukul 11.00 malam ini.. Jadi, siapa yang berminat untuk join, boleh klik SINI..

20 comments:

  1. nak join juga, tapi nanti dulu ye, akak nak terbitkan entry selang seli, kalau tak nanti penuh segmen je pulak, nanti tak sesuai....

    ReplyDelete
  2. baru dapat terjah Eraz....semalam tengahari internet kat rumah problem.....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...kmrin tak sempat nak join...hari ni baru dapt join segmen Eraz...

    ReplyDelete
  4. waaa...ada rezeki shark cmnie.

    ReplyDelete
  5. Saya dah join walaupun last-last minit..hehehe

    ReplyDelete
  6. Alamak tak sempat jugak nak join! huhu.. Pape pun segmen Eraz memang best. Next time will join.:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.