Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 December 2013

Projek Memikat Suami Episode 2

Projek Memikat Suami Episode 2 | Assalamualaikum w.b.t.. Minggu lepas nak mula drama Projek Memikat Suami.. So minggu ini masuk ke Projek Memikat Suami Episode 2 pula.. Permulaan yang sangat baik kot.. Yang pasti,  Emma Ma’embong yang cin giler bila pakai tudung.. Doakan semoga dia bertudung kekal lepas ni..

Back to drama Projek Memikat Suami Episode 2 ni, nampaknya mereka macam drama-drama adaptasi yang lain juga, kena KAHWIN PAKSA.. Dan macam biasa juga, lelaki lah yang bermula dengan tiada apa-apa perasaan dulu.. Lepas tu, korang pun boleh jawab la kan.. Sehingga tamat episod yang lepas, tak sure la samada Emma tu sebenarnya sedang belajar ke, dah kerja.. Siapa boleh jawab?

Projek Memikat Suami Episode 2
Projek Memikat Suami Episode 2

22 comments:

  1. first episode dah best n kelakar..so sweet gabungan pelakon ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka menjiwai watak dengan baik..

      Delete
  2. nampak macam akan menjadi best,sebab ada Emma Maembong..heheh

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Setakat ni boleh dikategorikan ok..

      Delete
  4. tak sempat nak layan bro..ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, sure boleh tengok online kalau nak..

      Delete
  5. Dah tengok ceritanya waktu mula2 lagi ditayangkan dekat astro ria. Bolehlah. Menarik walaupun jalan cerita mcm nih dah common :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak habis-habis dengan kahwin paksa.. :)

      Delete
  6. paksa2 bawa bahagia...hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau macam tu, alhamdulillah.. Hehe..

      Delete
  7. ada tengok episod pertama jer....

    ReplyDelete
  8. Cerita ni sangat2 laa best and sweet tambah2 bila diaorang dah kawen nanti.. ^_^
    Dalam cerita ni, Si Nawwal Husna (Emma) nie baru habis belajar and plan nak g travel dgn kekawan dia, tapi parents dia suruh dia balik cepat. Nak tau lagi, kne ar tengok ^_^

    ReplyDelete
  9. rasa nak dgr NiezaNan bercerita la plak..hehe...macam best jer..macam menarik jer hik hik

    ReplyDelete
  10. emma maembong tak habis beljar..dah family duk suruh balik..dia pun balik..tapi dia bekerja sendiri nanti..tgok smbngan dia..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. nawwal husna habis belajar la..dia stay kt uk lebih lama sbb nk pegi travel ngan kwn2 dia...dia tak bekerja lepas kawen,.dia cuma tolong menjayakan projek buku masakan kakak dia..dia tolong masak,.kwn dia ambik gambar...dh baca pun novel ni..mmg terbaikkk...

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.