Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 26 December 2013

Kaunter banyak tapi staf ..

Assalamualaikum w.b.t.. Lepas je makan tadi, terus keluar ke bank xxx sebab urusan office.. Sampai je bank, tengok no. 1273.. No. sekarang baru 1226.. Banyak tu.. Dah la hari ni bank tutup awal dari biasa.. Kebiasaan hari Khamis di Kelantan.. Kalau menunggu, memang la akan membazir masa.. Kerja kat office banyak.. Dah la parking susah nanti..

Fikir-fikir, balik je la.. Datang hari Isnin pulak.. Mula-mula 'panas' jugak, tapi cool je.. KADANG-KADANG la rasa pelik, kaunternya banyak, tapi banyak tutup.. So orang beratur pun ramai la menunggu no.. Apa pendapat korang?

Think positif je la.. Wassalam..

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

  1. Memang x tahan dah. Rasa mcm nk tinggal je . Kaunter 1 je buka. Org ramai lagi.

    ReplyDelete
  2. rasa nak blah je kalau macam ni..tapi bila pikir balik, dah alang2 tunggu, biar sampai ke giliran sbb tkut xde mase nk pegi bayar..parking lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau benda penting, memang kena tunggu la jawabnya...

      Delete
  3. Kadang-kadang sebab tunggu lama punya pasal, sempat makan kat kedai makan dekat2 dgn bank. Sabar ja laaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada selera makan, ok la.. Hehe...

      Delete
  4. mmg mcm ni la..xtau knp.
    nk kata staf xd, ad je blakg kaunter tu
    nk kata xd org nk kje nk add on staff ramai je nk kje
    haish!

    ReplyDelete
  5. kalau kita pergi bank sebelum dan selepas cuti hujung minggu memang sure ramai orang....sebab time tu ler banyak urusan nak di settle kan.....

    ReplyDelete
  6. itulah yang paling menyakitkan hati

    ReplyDelete
  7. selalu macam tu..apalagi bila ASB dah leh update..mula la diorang tunjuk perangai..hehehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.