Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 9 December 2013

You're My Honeybunche (The Cuppycake Song)

You're My Honeybunche (The Cuppycake Song) | Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pernah dengar lagu "You're My Honeybunche" (The Cuppycake Song) ni? Budak-budak sure suka punya ni.. Kat bawah tu Eraz ada attachkan lirik.. Sebenarnya lagu ni isteri Eraz yang mula bagi kami dengar.. Katanya nak bagi Zara dengar.. Mula-mula kami buat ringtone kat handphone masing-masing.. Tapi setiap kali Zara dengar, sure habis kaki tangan gerak.. Tersengih-sengih suka.. Gelak.. Lagunya? Search kat Youtube.. Sure jumpa..


#Cuba korang bagi anak korang dengar lak..

12 comments:

  1. ohh...may be tak pernah dengar lagi nie....

    ReplyDelete
  2. Haha, ni message tone phone mak, Muz yg letak..Cute jer suaranya kan?

    ReplyDelete
  3. As salam.
    1st, nak tanya, background biru blog Erazfadli ni apa namanya ek?
    2nd, pernah dengar lagu ni. Memang fun song.
    3rd. Terima kasih sudi jengah blog saya even tanpa komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Eraz tak pasti spesifik nya warna biru apa.. Tapi base on blue..

      Delete
  4. comel sangat penyanyi asal lagu ni tau. suara pun comel mmg best je kalau baby dengar

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.