Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 15 December 2013

Bila jumpa blogger yang sorang ni ..


Assalamualaikum w.b.t.. Baru boleh duduk kot ni.. Kaki pun dah lenguh.. Dalam ada masa beberapa minit untuk berehat ni, cuba untuk update satu entri.. Mula-mula nak buat entri pasal apa yang berlaku pagi tadi.. Tapi.. Biar je la.. So ada lagi satu idea untuk entri.. Proceed yang ini.. 

Gambar di atas Eraz snap masa duk lunch tadi.. Tengahari tadi sempat lunch dengan seorang rakan yang jarang-jarang dapat jumpa ni.. Biasa la, kalau balik kampung, baru boleh jumpa.. Dia baru habis exam tu.. Dua-dua masih belum sarapan, so memang menjadi la makan tengahari tu.. BTW, terima kasih sebab belanja.. Siapa dia? INIlah orangnya.. 

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.