Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 7 December 2013

Letih wei g mari g mari ni ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni rasa macam tak sempat nak update blog sebab bertugas sebagai ketua pengawas di dua dewan peperiksaan IPG Kampus Kota Bharu.. Alhamdulillah dah selesai tugas di sana dan sekarang dah selamat jejak kaki di office tercinta.. Malam ni sure tidur awal ni.. Haha.. Elok la kot sebab esok kerja lagi.. Isnin pun kerja.. Selasa pun kerja.. Demi mencari rezeki yang halal.. Adios Amigos..

9 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.