Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 December 2013

Gambar Banjir Kilat Di Rawang

Gambar Banjir Kilat Di Rawang | Assalamualaikum w.b.t.. Mulanya tak tahu pun yang Rawang dilanda banjir kilat.. Tapi bila ada staf sebut pasal ni, try la google.. Memang betul rupanya.. Nampak macam teruk je.. Ni ada beberapa gambar yang Eraz sempat google untuk sama-sama tengok.. Banjir kilat ni memang tak boleh dijangka.. Simpati pada yang terlibat dalam banjir ni.. Kredit gambar ini kepada pemilik blog INI..

Gambar Banjir Kilat Di Rawang

Gambar Banjir Kilat Di Rawang

Gambar Banjir Kilat Di Rawang

Gambar Banjir Kilat Di Rawang

Gambar Banjir Kilat Di Rawang
Gambar Banjir Kilat Di Rawang

21 comments:

  1. Ya Allah teruknya .ini gambar hari ini ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengikut apa yang Eraz baca, hari ni..

      Delete
  2. Rawang kat area mana ni eraz? macam teruk je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz tak sure sangat la kak..

      Delete
    2. Salam... area sg bakau bndr countryhomes..

      Delete
    3. Salam... area sg bakau bndr countryhomes..

      Delete
  3. Eh..taktau pulak tapi kawan saya yang duduk rawang memang tak datang keje. Nanti nak tanya dia la

    ReplyDelete
  4. agak teruk banjir..dalam kereta waja tu ada orang tak?

    ReplyDelete
  5. hmm..kesiannya...teruk nampaknya..

    ReplyDelete
  6. memang bencana yang tak dijangka menimpa penduduk di kawasan itu...

    ReplyDelete
  7. Eh teruk jugak. Tahu fasal ni, tp bru skrg tgok gambonya...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.