Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 December 2013

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM


Assalamualaikum w.b.t.. Sepanjang hari di Kuala Krai hari ni.. Fuh! Kepenatan drive.. Nasib baik tak sangkut dalam banjir atas jalan raya tadi.. Kalau tak, kot-kot kena tidur kat Kuala Krai kot.. Apa-apa pun, Eraz nak ambil kesempatan ni untuk join satu giveaway yang dianjurkan oleh Saudara Hasrul Hassan.. Syarat yang sangat simple.. Siapa nak join, boleh klik Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM.. Good Luck..

16 comments:

  1. hai .. gudluck ..

    jum join sini pula .. banyak hadia menarik menanti anda ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Atif.. Insyaallah Eraz terjah!

      Delete
  2. Lin datang dari segmen yang sama, good luck!

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai-oleh.html

    ReplyDelete
  3. :) senyum2 slalu
    http://adiezaff.blogspot.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dan Good Luck jugak bro..

      Delete
  4. datang singgah dari giveaway yang sama..
    anyway, good luck :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai-oleh.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.