Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 December 2013

Masa untuk lepak di pusat service ..

Assalamualaikum w.b.t.. Kalau di list kan plan hari ni, rasanya panjang berjela-jela kot.. Tapi awal-awal pagi dah tersasar sikit plannya sebabnya ..... Nanti Eraz cerita.. Cuma pada waktu entri ini ditaip dan di publish, Eraz di pusat service kereta.. Rasanya berzaman kot tak service kereta.. Serius memang tak sempat.. So hari ni disebabkan risau kot-kot kereta rosak, teruskan kan juga datang sini..

As usual service cam biasa plus check beberapa lampu yang rosak.. Tak serius la.. Yang serius, pintu kereta tak boleh bukak di sebelah kanan bahagian belakang.. Haha.. Itu masalah cuma tak kritikal.. So! Sekarang, lepak je la sini.. Kalau kat rumah, boleh main dengan Zara.. Hehe..

Plan lepas ni? Next entri.. Adios amigos!

10 comments:

  1. memang pusat servis dia ka pusat servis lain..?? kot ada yang terbaik ke..

    ReplyDelete
  2. erk..entri buat saya terfikir yang saya pun dah kena service kereta. perodua pun dah bagi reminder.

    ReplyDelete
  3. Pintu xper lg rosak.
    Jgn enjin jew.
    Mnangis kalu rosak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Pintu tak urgent tapi memang dah lama tak service, sebab tu pergi jugak hari ni..

      Delete
  4. emcik hubby akak pun dah lama tak servis kereta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun lama sebenarnya tak service..

      Delete
  5. yang penting kereta untuk dijaga baik kena pastikan minyak enjin, minyak brek, minyak gearnya ditukar mengikut jadual.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.