Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 10 December 2013

Empat Ribu Seratus Empat Puluh Satu


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba terperasan jumlah follower dah meningkat ke angka 4141.. Macam cantik jer.. Macam comey jer.. Haha.. Alhamdulillah.. Ada ketikanya nampak follower semakin hari makin meningkat walaupun tak drastik macam blog popular lain.. Terima kasih pada semua yang sudi FOLLOW blog blogger personal macam ERAZFADLI.COM ni.. 

So siapa yang menjadi blogger ke 4141 yang follow blog ERAZFADLI.COM? Klik SINI.. Terjah terjah.. Nampaknya dia sedang anjurkan satu Giveaway yang menarik.. Mana tahu korang boleh join sekali.. Terjah!! Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi follow blog ni..

16 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.