Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 16 December 2013

Semalaman aku risaukan dia..


Assalamualaikum w.b.t.. Semalaman duk risaukan dia.. Dia tu siapa? Tab tu je.. Bukan orang pun.. Tapi risau sebab dari tengahari Eraz charge kat office.. Tab tu on.. Ingatnya nak ambil la masa nak balik kerja.. Sekali terlupa.. Kul 8 malam baru teringat yang tab tertinggal tak office.. On pulak tu.. Kalau off, ok la jugak.. Lepas duk charging.. Lebih dari 18 ke 19 jam.. Risau kot-kot panas sebab lebih masa je..

Alhamdulillah.. Bila datang pagi ni, Tab tu masih on ok.. Fuh! Lega... 

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. masih ada rezeki nak guna kan 'dia'...hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Masih ada rezeki.. :)

      Delete
  2. akak pernah terkena jugak...dah balik keje baru ingat tertinggal hphone yang sedang charge kat opis....bergegas pergi ambil kat opis time malam tu jugak....nasib baik tak der apa-apa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam tu memang tak larat nak keluar kak.. :)

      Delete
  3. assalamualaikum eraz....nasib baik boleh gunakan lg...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Haah.. Nasib baik masih boleh digunakan..

      Delete
  4. masih nak berkhidmat lagi tu eraz..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.