Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 5 December 2013

Formula Menutup Aurat

Formula Menutup Aurat | Assalamualaikum w.b.t.. Eraz ada jalan-jalan ke blog Cik Mun atau nama sebenar Siti Nur Munirah Binti Nordin.. Blog yang ada folower mantap tu.. Hehe.. Terjumpa satu entri menarik yang boleh dikongsikan dengan pembaca di sini.. Tajuk : Formula Menutup Aurat.. Nak tahu info lengkap, boleh tengok gambar di bawah ni..


Kredit : Cik Mun

17 comments:

  1. Terima kasih...saya mohon download dan print gambar ye. Nak letak kat office dan rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem.. Saya pun dapat dari blogger lain juga ni..

      Delete
  2. Harapnya semua orang dapat ikut. Masih ramai yang belum tutup aurat dengan SEMPURNA dalam masyarakat kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama kita doakan semoga semuanya mengikut apa yang sepatutnya..

      Delete
  3. formula yang padat,,, kalau dimanfaatkan utk semua lagi bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama kita cuba jadi yang terbaik...

      Delete
  4. Peringatan utk diri sendiri jugak ni :-)

    ReplyDelete
  5. yang penting saling nasihat menasihati

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.