Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 26 December 2013

Diserang lagi.. Tapi bernasib baik..


Assalamualaikum w.b.t.. Kali ni diserang lagi.. Bukan orang yang serang, tapi SPAM.. Nasib baik kali ni masuk dalam Awaiting moderation.. Dalam masa terdekat baru ni pun pernah kena tapi malang masa tu semua masuk dalam entri terbaru.. Jadi jenuh la nak delete.. Komen tu dah la berjela-jela.. SPAM ni memang susah nak bendung.. Kadang-kadang juga komen biasa masuk ke ruangan SPAM..

22 comments:

  1. rietta pown pernah terkena...sangat banyak masuk dalam moderation...mula mula buka blog tgk awaiting comment banyak...teruja ht...rupanya spam...sedey...

    psss....salam perkenalan...datang dari blog mia liana...

    ReplyDelete
  2. so far akak tak pernah kena SPAM sebegini teruk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin sebab akak guna template komen lain dari kami..

      Delete
  3. Heehhhh. Tak pernah kena lagi..

    ReplyDelete
  4. kalau bukan virus takpe, boleh buang..tapi tensen jugak

    ReplyDelete
  5. Uish.banyaknya spam.Be careful
    New Entri Updated : Long Time No See

    ReplyDelete
  6. Kena yg pjg jela juga, tp pasai sony experia la, data la , apa la...Huhu

    ReplyDelete
  7. nasib baik tak pernah kena lagi..

    ReplyDelete
  8. o.... :D singgah melawat ke sini... saja menyesatkan diri kat sini huhu. morning Mr.Eraz :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe, sesat sini tak rugi... Hehe..

      Delete
  9. dulu pernah tertekan macam link apa dia bg tah.. tp yg hantar tu email dia macam dari kawan kita.. huhu

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum,,eraz,

    spam nie.. memang susah nk dibendung,,

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Waalaikummussalam.. Itu la masalahnya..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.