Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 December 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !


Assalamualaikum w.b.t.. Melalui entri INI, adik Sheila Eiman ada letakkan komen dan jemput Eraz meriahkan satu Giveaway yang dianjurkan oleh adik Lyssa Faizureen.. Pangkat adik semua ni sebab diri dah tua.. So, ada masa terluang sikit ni, Eraz buat la entri ni.. Support.. Itu penting.. Mana la tahu jugak kot-kot ada rezeki dapat RM 100 tu kan.. Hehe.. 

Untuk pengetahuan umum, blog ni telah berusia 2 tahun.. Mula start buat pada akhir November 2011 yang lepas.. Tak tahu la di kategori mana.. Baru ke lama.. Tapi masih banyak kena belajar la.. Apa-apa pun, Eraz nak ajak 3 orang join segmen ni.. Paly, Zamani Abe dan Kak Mia..

13 comments:

  1. Jemput join ye abang Eraz http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/11/segmen-2-minggu-blog-nurinafarhana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Nanti Eraz cuba join..

      Delete
  2. tak sempat nak join la eraz....

    ReplyDelete
  3. Salam . Saya dari GA yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Fie.. Nanti Eraz terjah semula..

      Delete
  4. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.