Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 31 December 2013

Apa itu Projek Buku #ProjekBuku

Apa itu Projek Buku #ProjekBuku | Assalamualaikum w.b.t.. Ada siapa-siapa tahu tentang Projek Buku yang sedang trending di Twitter sekarang? Macam sesuatu yang menarik.. Tapi takde info lengkap.. Rasanya macam ada kaitan upload atau download buku secara online..

Projek Buku

15 comments:

  1. Replies
    1. Jawapan Syazana Zainn (dibawah) sangat membantu.. Baca baca..

      Delete
  2. Replies
    1. Jawapan Syazana Zainn (dibawah) sangat membantu.. Baca baca..

      Delete
  3. salam eraz :)
    act #projekbuku ni gabungan penyanyi/komposer/penerbit dan etc
    yang terlibat dalam musik
    saya baru je download tadi (and its free)
    buku ni menarik
    kiranya ada ramai penulis dalam buku tu
    dorang ceritakan pengalaman dorang dalam industri musik malaysia
    nanti saya mensi eraz kat twitter :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syazana untuk info ni.. Eraz dah terjah link tu..

      Delete
  4. lama xlyn twiiter...xthu apa itu projek buku..:)

    ReplyDelete
  5. sekali baca tadi macam project nak derma buku atau buat sumbangan..hehehe...thanks Syazana bg info :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Sib baik Syazana bagi info..

      Delete
  6. tak pernah dengar eraz, ni baru pertama kali dengar ni... hu hu hu...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.