Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 2 December 2013

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy
Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy | Assalamualaikum w.b.t. Eraz dapat tahu tentang Contest SEO Eridy ni melalui blog MrJocko. Lepas baca Contest SEO Eridy di entri MrJocko tu, terus Eraz klik link Contest SEO Eridy untuk baca apa sebenarnya syarat yang Saudara Eridy tetapkan. Tawaran hadiah sangat banyak. Jumlah keseluruhan ialah RM 500. Tapi bila ada perkataan SEO, memang fikir dua tiga kali la.. Bukan semua blogger mahir SEO ni.. Kadang-kadang bernasib baik je dapat entri SEO yang berjaya.. Tapi, try je la join contest SEO ni.. Ada masa terluang ni, try je la join Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy ini telah bermula dari segi pendaftarannya dan akan ditutup pada 11.12.13. Selepas sesi pendaftaran ditutup, barulah Contest SEO Eridy bermula dari 12.12.13 hingga 30.12.13. Cara nak join Contest SEO Eridy ni, boleh baca di bawah atau klik link ini Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy, korang kena buat entry mengikut kreativiti atau cara tersendiri tentang Contest SEO Eridy dan gunakan keyword 'Contest SEO Eridy' sebagai kata kuncinya. Siapa yang berminat untuk join Contest SEO Eridy ni, dipersilakan. Eraz sendiri pun bukan mahir dalam SEO ni, at least, dapat la support Contest SEO Eridy

46 comments:

  1. macam best jer....Good luck Eraz......

    ReplyDelete
  2. Macam menarik... Good luck bro....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Terima kasih Cik Nor.. Jom join sekali..

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih Ishak.. Jom join sekali..

      Delete
  5. MOGA BERJAYA....SAYA MASIH BLUR...BOLEH TERANGKAN DENGAN LEBIH LANJUT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro.. Ini contest SEO.. Siapa dapat buat entri ni jadi carian tertinggi, akan ditentukan pemenangnya..

      Delete
  6. mcm nak cuba jga..hihi...bloger bru mcm sy mn tahu pasal seo ne..hee

    ReplyDelete
  7. Salam bro, good luck for this contest. Gua newbie blogger baru je join for the 1st time. Mohon tunjuk ajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun tak berapa nak mahir.. Tapi boleh la sikit-sikit..

      Delete
  8. Menarik contest ini...semoga berjaya. Saya juga dah sertai, tak tahulah update ke tidak lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Ada rezeki, tak ke mana..

      Delete
  9. Assalammualaikum...eraz,

    moga berjaya dalam seo nie... bukan senang nak berjaya dalam teknik seo nie..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Insyaallah,, Selim join tak?

      Delete
    2. Tak pasti lagi tengah susun ayat gak nie... seram penyertaan semua otai2..

      mselim3

      Delete
  10. Assalamualaikum buat Erazfadli. Saudarapun join jigak..bagus tu. Saya pun tidak terkecuali. Semoga berjaya buat anda. Ada masa singgah le..kat blog saya ye.

    ReplyDelete
  11. Tengok kepada pagerank alexa memang bagus....pasti trafik tinggi. Sudah pasti artikel bro boleh up di tangga teratas. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum buat Erazfadli. Saudarapun join jigak..bagus tu. Saya pun tidak terkecuali. Semoga berjaya buat anda. Ada masa singgah le..kat blog saya ye.

    ReplyDelete
  13. Good luck...memang meriah contest ni :)

    ReplyDelete
  14. Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O :D

    ReplyDelete
  15. Tak tahan tengok semakin ramai orang dah join contest ini. Dalam keadaan merangkak saya berusaha juga nak join contest ini… hikhikhik.. ;)

    ReplyDelete
  16. Nice entry, datang dari contest yang sama :)

    Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

    ReplyDelete
  17. good luckk k :)

    http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

    ReplyDelete
  18. wow...ramai juga yang join....http://rabiabiz79.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

    ReplyDelete
  19. semoga berjaya hendakya..

    p/s: Salam blogwalking dari peserta-Contest SEO Eridy

    ReplyDelete
  20. Semoga berjaya untuk awak. Saya datang ke mari kerana kita sama-sama join contest seo eridy yang tengah top sekarang ini. Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  21. Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

    singgah sini,klik2, baca2, hehe..

    jom http://tiny.cc/jengukblogsayapula :)

    Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH : http://tiny.cc/tempahlogomurah

    Salam kenal antara blogger.

    ReplyDelete
  22. Salam sejahtera.... Datang kemari ingin memberi sokongan agar ianya lebih hebat dan meriah lagi. Saya juga datang pada contest yang sama. Semoga berjaya.... Jom terjah entri saya :

    Contest SEO Eridy

    ReplyDelete
  23. Salam sejahtera.... Datang kemari ingin memberi sokongan agar ianya lebih hebat dan meriah lagi. Saya juga datang pada contest yang sama. Semoga berjaya.... Jom terjah entri saya :

    Contest SEO Eridy

    ReplyDelete
  24. Salam sejahtera.... Datang kemari ingin memberi sokongan agar ianya lebih hebat dan meriah lagi. Saya juga datang pada contest yang sama. Semoga berjaya.... Jom terjah entri saya :

    Contest SEO Eridy

    ReplyDelete
  25. Salam, good luck for you, mesti menang ok? sebab is tolong doakan...
    Selamat bercontest dan selamat maju jaya.

    Contest SEO Eridy

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.