Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 29 December 2013

Hisyam Hamid | Pelakon drama Ariana Rose

Hisyam Hamid, Pelakon drama Ariana Rose a.k.a The Wedding Breaker | Assalamualaikum w.b.t.. Bila dah buat entri pasal drama Ariana Rose Episode 1 | 2 | 3 | 4 semalam, timbul nama pelakon yang tak biasa dengar dalam senarai pelakon utama.. Nama Hisyam Hamid.. Keith Foo tu memang dah biasa dengar la kan.. Siapa Hisyam Hamid ni? Try google sikit.. Jumpa biodata tentang pelakon ni di blog Saudara Muz kita.. Rujuk dan Kredit ke entri INI..

Hisyam Hamid salah seorang pelakon drama Ariana Rose yang diadaptasikan oleh novel The Wedding Breaker.. Dia memegang watak Harith.. Bila di baca-baca apa yang Muz tulis, rupa-rupanya Hisyam Hamid ni orang Singapura.. Katanya salah seorang pelakon popular juga di sana.. Sudah berkahwin dan mempunyai anak.. Lagi? Kena rujuk entri INIlah..


Hisyam Hamid | Pelakon drama Ariana Rose
Hisyam Hamid | Pelakon drama Ariana Rose

12 comments:

  1. DAFTAR DI WHOHAA! DAPATKAN GADGET IMPIAN !

    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/siapa-belum-join-whohaa.html

    ReplyDelete
  2. Patutlah rasa mcm ada org sebut.. Hehe. Btw, Hisyam Hamid ni tak sombong, reply je apa yg Muz tanya dekat dia hr tu... Huhu

    ReplyDelete
  3. ye..pernah tengok dia berlakun kat dalam tv suria singapore...femes jugak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pernah tengok la dia ni berlakon.. oooo..

      Delete
  4. Replies
    1. Mana boleh jadi pelakon kalau tak ensem.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.