Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 31 December 2013

Berakhirnya 2013 !!! Datangnya 2014 ...


Assalamualaikum w.b.t.. Jika korang buka Google, korang akan perasan dengan gambar format GIF di atas.. Itu la cara Google meraikan hari terakhir di tahun 2013.. Angka 4 nampaknya sedang menunggu untuk masuk ke dalam tempat berhibur tu..  Itu simboliknya..

Apa-apa pun, harapnya Azam 2013 semuanya tercapai.. Jika tak tercapai, tidak menjadi masalah untuk forwardkan ke Azam 2014 kan.. Cuma kena tingkatkan usaha lagi supaya azam tu tercapai.. Betul tak.. BTW, good luck dan selamat menyambut Tahun Baru 2014!

20 comments:

  1. Hahaha, Muz pon ada save gak doodle google tu.... Nmpk comei. Happy New Year bro!

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru papa zara :)

    ReplyDelete
  3. Baru je nak guna gambar Google tu buat entri sebab cute..hehe
    Selamat tahun baru Eraz

    ReplyDelete
  4. azam baru ....niat yang murni semoga tercapai...happy new year.......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.