Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 December 2013

CPUV Nuffnang : INTI #1


Assalamualaikum w.b.t.. Ramai betul yang update tentang dapat CPUV daripada Nuffnang.. Errmmmm.. Eraz nak ambil peluang ni jugak la.. Alhamdulillah.. Eraz pun dapat macam rakan-rakan yang lain.. Alhmadulillah dua campaign sekali gus.. Kedua-duanya dari INTI International University.. Rezeki di hujung bulan Disember ni kot.. Berkat 21/12/2013..


Terima kasih Nuffnang!

21 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki untuk hujung tahun..

      Delete
  2. Assalammualaikum...eraz,

    tahniah yer.. moga eraz sukses selalu berblog dan earning nuffnang bertambah k.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Terima kasih bro..

      Delete
  3. tahniah....CPUV akak punya bulan Disember nie slow ler.....sejuk....!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Terima kasih Cik Nor.. Alhamdulillah..

      Delete
  5. Camne kalo iklan INTI tu ade display kt blog kita..tp kat nuffnang acc xde plak kat list cpuv tu.tak faham ler huhuuu.so maknanya kita xdpt ker cpuv utk inti punya iklan tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat.. Iklan tu mesti tersenarai di list CPUV..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.