Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 December 2013

Ranking Alexa.com Blog ERAZ FADLI #17

Assalamualaikum w.b.t.. Entri tengahari ni, entri terkejut.. Baru perasan yang kedudukan alexa.com untuk blog ERAZFADLI.COM seolah-olah macam jatuh merundum.. Semua ni berikutan Eraz sibuk giler dengan final exam, assignment dan case study untuk program MBA Eraz.. Tapi jika nak dibandingkan dengan semalam, alhamdulillah ada peningkatan semula..

Kedudukan Traffic Rank MY dah jatuh ke 490.. Sikit la nak gelincir ke 500.. Begitu juga dengan Alexa Traffic Rank untuk Global.. Rasanya dah jatuh dalam 2000 kot.. Akan cuba sedaya upaya untuk naikkan semula.. Kedudukan masa 11 Disember 2013 yang lepas, boleh disemak melalui entri INI..

Jika ditengok pada prestasi blog-blog popular lain juga nampaknya mengalami masalah yang lebih kurang sama.. Mungkin sekarang ni musim ranking jatuh kot..

#Harapnya juga Eraz akan cuba untuk kekalkan prestasi blog ni.. 

16 comments:

  1. kak mia pun sama juga... heheheh... tapi masih maintain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya berjaya maintain yang ini.. Hehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah.. Tapi jatuh la sikit..

      Delete
  3. akakpun sama, dari 5k, turun 9K...huhu

    ReplyDelete
  4. masih mantap lagi ranking tu. blog sy lg hancur berderai ranking alexa. :(

    ReplyDelete
  5. alahai...kena maintain lagu tu abg eraz :)

    ReplyDelete
  6. dah hujung tahun ini banyak perkara berlaku....do your best....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.