Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 13 November 2013

Ranking Alexa.com Blog ERAZ FADLI #15

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni tergerak hati nak update kedudukan blog ERAZ FADLI di Alexa.com.. Last update 06 November 2013 yang lepas.. Kedudukan masa tu boleh disemak melalui entri INI.. Sepanjang dari masa tu sehingga hari ni, kedudukan Global Rank alhamdulillah meningkat dari hari ke hari.. Tetapi untuk Rank in Malaysia, ada turun dan naiknya macam bursa saham.. Sekarang dah mendaki ke angka 380.. Semalam 388..

Sehingga hari ni, Global Rank telah meningkat ke 76,416 dan untuk Rank in Malaysia ialah 380.. Jadi mana-mana blogger yang ingin membuat semakan, boleh semak di SINI.. Wassalam..

#Harapnya juga Eraz akan cuba untuk kekalkan prestasi blog ni.. 

22 comments:

  1. wow..tahniah eraz...sy belum capai tahap tu lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)

      Delete
  2. tahniah eraz..teruskan usaha maintainkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)

      Delete
  3. adeh makin laju bro berlari..ranking Malaysia gua duk main tahap tu je

    p/s: ranking malaysia tu beza 100 dgn eraz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)
      Boleh lagi tu kejar... Mana tahu lepas ni ada depan Eraz..

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)

      Delete
  5. Tahniah..makin mantap..apa rahsia bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Rahsia? Macam blogger-blogger lain juga.. Update blog setiap hari.. Dan kadang-kadang main SEO.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)

      Delete
  8. eh eh macam berjanji jer wat entri ranking alexa ni hari ni... apa2 pun congrats eraz farah tumpang bangga dan happy keep it up!!! *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Kebetulan betul.. Ranking Farah pun nampak makin ok tu..

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih sebab selalu support Eraz.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.