Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 14 April 2013

Dapat notis la pulak !

Assalamualaikum w.b.t.. Terfikir dalam kepala ni, dah plan baik punyer esok cuti, sekali dapat notis Tenaga Nasional Berhad.. Eh eh eh.. Bukan notis tak bayar bil ya.. Tapi notis gangguan elektrik.. Lama pulak tu.. Dari pukul 10.00 pagi hingga 07.00 malam.. Nasib baik esok plan nak balik rehat dan lepak rumah ma ngan abah... So tak effect.. Haha..

#Kesian pula pada yang memang duk rumah je esok..

#Pada korang, mana lagi tak best? Tak de elektrik atau tak de air?

Published with Blogger-droid v2.0.10

22 comments:

  1. We're having insufficient current here right now. Lampu tak berfungsi tapi benda lain okay je, including wifi. Mihmihmih. Takde electric is better cos blh guna candle and ada generator.. Kalau air?!! Mana nak mandi, masak, cuci baju :O

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Along pun pilih tak de air lg susah..

      Delete
  3. better takder electric jangan takder air...kalau takder letrik still boleh go out...kalau takder air susah nak mandi, ambik wudhu' and all that... hu hu hu....

    ReplyDelete
  4. takde air lg bahaye, hohoho..

    ReplyDelete
  5. takde air. kalau takde elektrik oke lagi :D

    ReplyDelete
  6. 2 2 tak best...tapi tak da air lagi menyeksakan kot...kalau tak da letrik, lepak ja kat mall ke mana2 ke...tak dak air, memang parah...huhu

    ReplyDelete
  7. kesian kat abang. . .terpaksa berpanas-panasan. . .nasib baek kat klantan nie hujan. .tak la rasa panas sangat. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. pukul 6.50 ptg, bru on smula lektrik tu..

      Delete
  8. Replies
    1. Bil sentiasa d byr tepat pd ms nye..

      Delete
  9. x ada air susah dik oooo .. yg susahnya toilet. Mana akak ada anak2 nie kan.. tp actuallyboth is penting..tp kalau nak compare mana yg pnting AIR most important la..stakat x ada elektrik bley lagi masuk lamketa perabeh ekon keta.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal... klu nk compare, mmg air lbh d perlu kan.. ;D
      Aiyoooo... kire hbs kan minyak kereta la plk ya.. hehe

      Delete
  10. takde letrik. kalau takde air susah nak mandi wooooo. =) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mandi sungai! hehe.. tp mmg diakui air lbh penting..

      Delete
  11. biar tak der elektrik jangan tak der air....susah ooo...macam-macam tak boleh buat....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.